Direktlänk till inlägg 28 januari 2012

Valparna - vovvarna - skidorna

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar kan ni dock röntga när som helst. 
Vi rekommenderar Lars Audell Gudby Djurklinik  - ring och boka där - det brukar vara kö av förståeliga skäl;)

Tränar gör vi såklart - dock blir det lite halvfart under vintersäsong - men grunderna kan aldrig förstärkas nog...
Jodå fortsättningskurs skall vi ha - bara i apportering.

Härligt o få säga grattis till A höfter/ Ed 0/0 - Niklas o Åsa med Jack - underbart att han fick en bra röntgen hos Lasse!
Samma med syrran Bilizåti A höfter/ Ed 0/0 - grattis Solweig o kenneth till det.
Arran fick A höfter även han dock Ed 0/2 - alltså ena armbågen en dutt o andra fri - skönt att vi fick vara med och därför också se - kändes lugnande - men vi ville ju han skulle bli fri helt - det vill man alltid.
Broder Baccus han bli SE VCH precis till veckan efter 1 årsdagaen  vilket ju känns toppenkul! vi vet att han är förröntgad med goda utsikter... så nu är det bara att invänta  den röntgen o vi håller alla tummar för Christer o Lise !

Vi har några valpar efter Searover Narsaq och Wintergold's Tindra - ett par som kompletterade varandra utmärkt - vi fick en lite mjukare kull än vi är vana vid - inte fega - utan orädda med massa vilja att få lära. I den kombinationen ficjk vi in nya linjer vilket behövdes:)

Vi har nu 3 hundar hemma vilket känns alldeles lagomt just nu - jaa Tindra och valparna såklart leker ju runt:)

ha en goder dag -lev väl o må gott

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Av A-Team - 11 december 2011 00:43


Hoppas alla som vill kan få se de där fina snöflingorna falla såhär vid 3e advent. Vi är lyckligt lottade som också kan sitta här och se våra underbara 6 småttingar växa. Personligheterna är ljuvliga ochnu blir de 4 veckor och det blev dax för första...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se