Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011

Valpträff 5 november - missa inte den

Av A-Team - 28 oktober 2011 11:55

 

Valpträff 5 november och mysträff december
Härliga fina nya valpköpare - den 5 november har vi alltså valpträff och på den träffen kommer vi gå igenom lite grundläggande fakta samt - johodda - tar upp eventuella problem. Det brukar alltid vara så att någon sitter tyst om något och sedan visar det sig gärna att någon mer funderar över samma sak. Visst är det då jättebra att kunna lösa saker på plats:) Som 2-bent är det lättare att fokusera på ett litet problem och börjar denna fokusering är risken att det 98% positiva skuggas - av ett till en början litet... - så vi brukar vända det där.
Råd och tips från varandra - till varandra är också viktigt.


I december kommer vi ha en mysträff - hur låter det? - den kommer såklart bli öppen för fler kullar så ny inbjudan skickas till den...


Må gott sålänge och glöm inte ringa och maila när ni undrar något.

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se