Direktlänk till inlägg 27 oktober 2011

Grattis Andrea & Goliath o Grattis Petra & Tazza - vilket fint år

Av A-Team - 27 oktober 2011 23:02

  Grattis Petra med Tazza LP1 Wintergold's Honiton(Higgns/Pepper dotter) - ni har verkligen gjort en fantastisk säsong 1:a i nkl jakt och på det följde ni upp med ett LP1 - jättefint och ni har verkligen tiden framför er - kanoooon!:)

-----------------------------------------------------------


  Grattis Andrea & Goliath SLCh Wintergold's Goliatmusseron  - till ytterligare 2 x 1:a pris i Elitlydnad - 276 poäng och 283 poäng - det är sååååååå kul att få skriva om nya resultat för er - jätteduktig är du Andrea:)
  
------------------------------------------------------------------

  Vi skickar grattis till Majvor vars andra kull goldenvalpar idag  fyller 1 år - en underbar kull stort grattis till er   vi önskar både dig och dina valpköpare fortsatt lycka till:)
-----------------------------------------------------------------


Det ar varit en underbar höst med mysig kurs - UNDERBARA valpar - och fortsätter den milda hösten kan vi snart kursa vidare... några viltspår skall vi dock hinna med innan snön faller och såklart valpträffen.
----------------------------------------------------------------
Några små novemberkarameller kommer...  
 


    


 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se