Direktlänk till inlägg 23 oktober 2011

Higgins/Sally o valparna film o collage - Valpträff 5 nov

Av A-Team - 23 oktober 2011 10:25

Mys med valp sa Higgins - han är en sådan tillgång vår engelske gube när det gäller valpar och uppfostran - han har inte bara varit kanon med dessa valpar utan även med sin egen dotter självaste mamman till dem - Sally! Hon fick minsann gå den vägen hon med och bättre uppfostrare kan vi knappast önska - jo far hennes då;)

Vi har underbara tikar som hjälper med uppfostran och Tindra har sedan dag 1 här varit en riktig stjärna - vilken tik och vilket temperament... nåväl även hon är med o uppfostrar.
  -----------------------------------------------


 Joda - Higgins är en stjärna med valp - en nyäten Salsa (mycke mage där) svassar runt...


-------------------------------------------------

Valpträffen som vi utlyste skrev vi februari av någon anledning men 5 november skall vara rätt datum - vi kommer ha fler än en då kullen flyttat väldigt utspritt i tid - har man åkt långt o nyligen kanske inte tiden passar och då kanske februari passar bättre - av den anleningen behöver vi få in vilka som kommer så vi inte sitter här o alla tänker - februari.
Så till träff nr 1 den 5e november 10.30 behöver ni tjoa till via mail att ni kommer:) wintergolds.goldens@gmail.com 


 

Gör er en underbar höstdag - och en valp finns till rätt familj eller person - mycket glada personlighet - framåt - positiv - retrieveregenskaper med råge :)
0761148693 eller mail.


Nu skall vi njuta höst   

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se