Direktlänk till inlägg 21 oktober 2011

Härliga fredag - våra hanar / träning är värdefull tid just nu

Av A-Team - 21 oktober 2011 15:34

Ljuvliga hösten är här och vi ser fram emot både den och kommande vintern - hur vintrarna blir vet vi ju inte numera men snö är så välkommet då det blir att få dra pulka för hundarnas del - själva tänker vi stå på skidorna... nå - nu ska vi njuta av den ljuvliga höst vi har först! Bilderna är från skogslufset med hanarna - då jag oxå passade på att jobba på längre dirigeringar som nu känns väldigt bra med Higgins. Morris är ung och även om han visade sin egenskaper på praktiska så vill vi inte hasta o stressa då vi av erfarenhet vet att det inte lönar sig i längden. Inlärning får gärna ta tid för vår del - för andra funkar annat då vi alla tränar olika.
Valpträff skall det bli den 5 februari - påmionnner lite om det på bloggen här och till våren kommer vi arrangera ett internat - skall bli underbart roligt! Härligt att få inspiration av andra för konstruktiv input är alltid bra :)
  Närmast hitåt sitter Morris och längst ifrån Higgins

  Sådärja - en lite ljusare bild:)

ha en underbar höstdag och helg alla besökare

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se