Direktlänk till inlägg 17 oktober 2011

Kursavslut - valpar - vilken fantastisk höst

Av A-Team - 17 oktober 2011 11:07

Igår på söndagen hade vi kursavslut - där vi plockade bort godisburk då vi tycker det känns som det blir för mycket av det -jisses hundarna älskar ju apporten och det är ju den som är berömmet - sätten att träna in moment är många och alla har sina knep -och det ärju toppen! 
alla i gruppen vet att det kommer bli mer... dock är det bra om allt kan få smälta in - och behöver någon hjälp så vet ni ju att det bara är att ringa/maila o sen träffas vi och tränar. En stooooor eloge till hela gruppen - NI - är kanon och det kändes värmande när det plötsligt hurras för oss - det har aldrig hänt förr - inte bara sådär       ...ok... walk up datum kommer;)


    -----------------------------------------
Valpar ja - nepp kommer bara en bild och på hemsidan skall en ny in - telnumret är korrigerat och plötsligt kom folk fram:) 2 kvar precis som igår - vi vet dock inte hur det ser ut efter besöken - men vi tar inte bara de första bästa så ring gärna.
Skriver det här ändå då många bara ramlar in på bloggen - 0761148693

  Båda valparna som vi har kvar har enorm samarbetsvilja samt är mjuka och fina i sina temperament.


Härliga höst... underbara människor... härliga Goldens   


 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se