Direktlänk till inlägg 9 oktober 2011

GRATTIS till 2 Championat Berit/Ignite o Lena/Thea/ samtTvå valpar kvar!

Av A-Team - 9 oktober 2011 23:20

Precis när man trodde man uppdaterat klart och bara försiktigt tar sig en sväng in på Berit och Michaels sida Active Golden - ja då lyser texten SE VCh Wintergold's Ignite(Myra) rakt i ögonen - men de var ju ute o blev uppflyttade till elit lydnad förra helgen och bara liten stund sen var glädjen stor över 1:a nkl jaktprov... ÅH så kul!

 Grattis Berit med *Myra* till Vilstpårschampionatet(SE VCH) ni ärr som vi skrev i mailet helt enkelt grymma ihop - skämmer bort oss:) Massor massor med grattiskramar skickas!!! Myra är liksom kommande dam nedan dotter till Higgins(mamma är Wintergold's Cinderella) Go va duktiga ni är:)
 


------------------------------------------------------------------------

  Stort grattis och massor med kramar skickar vi till det fantastiska paret Lena Olofsson och Thea! på bara 4 startera i Elit satt championatet - vilken bedrift! Thea är dotter till vår engelskman Higgins och AB.s Madicken som har WG:s kanelkringla till mor(helsyster till vår numera alltid i minnet Sanni). Visst krävs en bra hund - men minst lika viktigt m inte mer... för an ska ju ta sig ut och vara en doer med - är att det är en duktig förare:) såååååååå hurra hurra - starkt jobbat och som sagt - fortsätt ha roligt:)
 
----------------------------
Vi har en hane och en tik kvar hemma och skulle gärna med glädje behåll dem båda men vi hinner inte ge dem den träningen - så två riktiga guldvalpar  - framåt glada positiva - kan koppla av o vara familjekompis men här finns även kapacitet för den som vill mer:) Intresserade:
wintergolds.goldens@gmail.com  eller mobil: 0761148693 - hem 08-51172309
 ---------------------------------------------

Missa inte söndagskursen... kl.16

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se