Direktlänk till inlägg 31 juli 2011

Grattis B o M med Myra! Sally med 10 Valpar o vilken fantastisk praktisk jakt! Kurser start

Av A-Team - 31 juli 2011 20:19

En alldeleas extra fantastisk nyhet nådde oss efter vi skrivit nedanstående:
  Grattis Berit Michael som med Myra(Wintergold's Ignite) idag på första start tog 1:a pris NKL Jakt - Hunneberg!!! SÅ HIMLANS KUL!!!:)))) ryktet om hur snyggt Berit förde Myra väldigt snyggt o lugnt har också nått fram heya:)
--------------------- 
Det har varit en fantastisk vecka som verkligen hade sin topp idag här! Vilket är störst? att få en valpkull efter härliga föräldrar där man vet att wow det här måste bara bli toppen* ... eller att få se de valpar som blivit 1 år och några månader följa med som sällskap på praktisk jakt *testet* - för att plötsligt bara jobba som en fullfjättrat jaktgolden?? det fantastiska är ju att det är resultat av vad vi trott på som visar sina ned och medärvda egenskaper. Den 28/7 njöt vi av att se Sally föda 10 underverk som vi vet kommer bli kanon:) Idag njöt vi av att se Swoosh (Sallys halvsyster) göra precis det som vi så mycket önskar - visa hur man grejjar en praktisk jakt - ihop med sin far Higgins - Lasse kom som tur vad med o tog Vickan  med för antalet fåglar var gigantiskt... trötta nöjda o förväntansfulla är vi - för valpar o unghundar som skall komma o gå kurser - och resultatet av vad ni vill samt för nya ägare till Sallys och Figaros valpar o för nya jakter som nu väntar...
          --------------------------------------


Kursstarter: 13/8 Valp, 21/8 Fortsättning apport.


Tänker nämna Vattenträningskursen där vi nu måste fortsätta - det var en guldstart att köra 3 kvällar på rakan - nästa blir 2 kvällar på rakan v.33


All Anmälan sker till wintergolds.goldens@gmail.com  Även intresse för valp till den adressen:)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se