Direktlänk till inlägg 30 april 2011

Grattis Solweig & Dinnaton /Grattis Karin Ingmar Ceasar Tiver =)))

Av A-Team - 30 april 2011 19:58

  Underbart att få gratulera fler...
Grattis Solweig och Kenneth till 1:a pris o (igen) 1:a Pallplats i Lydnadskl 2 med ytterligare en Higgins dotter Lp 1 Lp 2 Wintergold's Dinnaton - detta på Påskafton!
Kanon bra jobbat av er och japp... skynd långsamt nu när lydnadskl. 3 väntar i framtiden:)
 

-----------------------------------------

och här kommer då ett annorlunda Grattis eftersom svaret på SE VCh Wintergold's  Tiverton - Karin o Ingmars underbara hane blev fri vid omröntgen - visst det hade räckt med att veta att *jobba kan han få göra precis så mycket som han orkar o vill - ett b/c är ju inte någon fara men visst känns det alltid gott när det är fritt:) från b/c till b/b  OH så kul(att få se det först;) med tanke på att han är den härlige stabile kille han är samt son till Higgins och kullsyskon till Dinnaton(de är speciella för oss) ovan... den kullen är en guldkull:) sååååååå härligt o vi är så glada för *er* skull:))) (mamma till de båda är Pepper)
 

----------------------------------------
vi önskar alla en fin start på maj

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se