Direktlänk till inlägg 28 april 2011

Grattis Göran & Rubina / Grattis Karin & Maja / Grattis Lisa & Spice & finbesök har vi haft:)

Av A-Team - 28 april 2011 00:08

Först vill vi skicka ut lite Grattis
  Grattis! Göran och Wintergold's Ruby Hill *Rubina*  - tänk så glada vi blev när det mitt under viltspårskursen kommer ett SMS att de blivit 2:a Provbäst i NKL SSRK Lidingö WT(Working test) 10/4... joda vi gjorde vågen - 89 fina poäng. Vi har absolut inte sett allt detta ekipage kan Rubina fyller 2 nu i Maj och är dotter till vår Pepper :)
    


  Grattis vill vi skicka i mängder till Karin o Mickis som äger Wintergod's Tuam då Karin den 17/4 satte sista 1:a priset i Lydnadskl 1och knep pallplats 1:an samt därmed också tog hem Majas första LP titel:) Inte alls förvånad - de har en otroligt fin kontakt... en spännande vår/sommar väntar för dem=) stor kram på er:)) När Mickis fotograferade visste han inte att Nettan med Bacill var med på bilden och de blev 2:a på provet så vi skickar Grattis till Nettan(Höstglädjens) och hennes *Bacill* =)
 


   Grattis vill vi även skicka till Lisa G och Lp Wintergold's Chai Spice som tävlade Elitklass Spår och där tog Certpoäng 572 - Härligt härligt - ni är fantastiska med de gyllene från oss:)
--------------------------------------------------
Vi är superstolta över er - det vet ni   
Jodå vi vet att säsongen nyss börjat och att de flesta som skall tävla/gå prov ligger i träning ännu. Även vi som i år har många planer;)
-------------------------------------------------
Vi har också haft finbesök från Bengtsfors och Karin & Ingmar med sina 4 benta... de är alltid lika undebara då de rullar hit med sin mycket älskade husbil, johodda sådär skulle vara perfekt för oss - skulle hinna både det ena och andra kanske rent av hinna allt det vi vill? ;) I stunden sitter nu både de och vi och väntar på röntgensvar - vem som är mest nervös? snart vet vi:)
Tiver är en så otroligt vacker hane  - mycket päls ja lockig till och med - han har ett temperament som man drömmer om - stabil - men han har vuxit upp med Karn o Ingmar och med Ceasar som  är den sötaste drevern i landet=)
Trots att han är SVCh och har 1:a nkl jakt så är vi väldigt överens om att ingenting behöver stressas fram - trivas och må gott är nummer 1
 

------------------------
Må gott

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se