Direktlänk till inlägg 2 april 2011

Helgens kurser och lite provanmälningar - Ny kurs

Av A-Team - 2 april 2011 16:55

vår engelska prinsessa får starta infosidan
  
Lördag valp -NY kl.14.00 / Söndag 13.00 Ny Grundapport -samt kl.16.00 sista gången Fridagruppen (Görangruppen är välkommen där)
-----------------------------------------------------------------------
Vi har haft några fantastiska dagar med egen träning och det slutade med anmälning både till jaktrov och lydnadsprov - jätteskoj. Sally som är störtsta överraskningen eftersom jag varit ganska säker på att hon behövde mogna massa har visat något helt annat! Vilken tjej hon ÄR! Kanske inte så konstigt med tanke på att hon har både härliga mycket duktiga både halv och helsyskon=) Swoosh som är en halvsyster har nog så nära vi kan komma vad vi önskar: Åter igen Higgins som far men då en dotter efter W. Persika - som i sin tur är fallen efter *Sanni*
Inte av intresse egentligen för er som läser - men - många visste inte att vi även har Swoosh.

  

-----------------------------------------------------------------------------

Lille Morris är äntligen på sin 10e månad och han är MIN med stor betoning på miiin(min kel o arbetskompis) Morris är en kopia av sin mor Holway Rosetta och det säger iallafall oss härhemma väldigt mycket:) Det känns som vi har väldigt bråttom ut på prov i år trots att han är så ung - tänker dock jobba på att ta det lugnt... grunda ordentligt men det ÄR svårt med en *Morris* =)
Higgins år jag vet och därför får han avsluta lördagens skriverier...
 


skynda långsamt - ha skoj - och - må gott


Nya kursen är Viltspårskurs - välkommen med intresseanmälan FULL


  


 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se