Direktlänk till inlägg 24 mars 2011

Kurser - kurser och mer kurser - *Lisa kommer ta allt som inte har med Apportering.*

Av A-Team - 24 mars 2011 10:50

  
Underbara unga Morris snart 9 månader - charmtrollet med stil...
Vi fortsätter med  valpkurs för Chivas/Peppervalpar och sedan kommer vi köra *förberedande apportering - *apportering 1 - *apportering 2 - samt *avancerad kurs - för de som kommer upp från Nkl till Öppenklass.
Vi även kommer ha fria träningskvällar för kursande. Passivitet  - ring det kostar inget att vara med passiv - men ni kan inte vara för många samtidigt.
Vi fortsätter även med viltspårskurs.
Övrigt kommer vi lämna över till *Lisa Björkgren - utbildad instruktör med fingertoppskänsla* som har massor av nyttiga-roliga kurser och vi kommer ha en kurssida på vår hemsida där även Lisas kurser med startdatum kommer finnas.  
   
Varmt men snö kvar... våren är här - Higgins fina avlämningar till Håkan
Fler GR_PRA1 tester inlämnade och vi är jätteglada för detta  - Swoosh -kullen närmar sig 1 år *wow* vi har bokat tid för röntgen hos Lars Audell och hoppas att de flesta a er kommer att vara kvicka och boka där. Avläsningarna ha blivit tuffare så EN gång röntgar man sin hund - och vi rekommenderar åtminstone er som köpt valp från oss - att om avståndet tillåter - boka hos Lars Audell, Gudby djurklinik, Upplands Väsby.
--------------------------------------------
må gott

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se