Direktlänk till inlägg 21 november 2010

Tikkas/Billbos valpar fått egen blogg=)

Av A-Team - 21 november 2010 18:14

Så fort det varit helg är man nyfiken - har någon varit iväg på något? Visst ligger mycket fokus på valparna och även på våra kommande valpar - ja inget blev som planerat  - det blev bättre=) Både Pepper och Tikka skulle ha valparna för 2011 - och då vi från start tänkt oss iväg en bit så var de också rabisvaccinerade och mätning skule ske oktober november. Löp var väntat december-mars.
Löp-Tikka satte igång september och planeringen ändrades och med facit i handen kunde det inte blivit bättre så vi är evigt tacksamma för att allt inte följer snitslade banor - lyckans lycka med Billbo o Tikka. De får nu egen sida(har fått) för att det är mer personligt för dem som skall ha valp - man kan ta del mer=)
Tack Lise & Christer för Stärnglimtens Non Stop "Billbo" - och Hurglada är vi alla inte för ert fantastiska internat=) Dessa valpar är goare än goast.
  
Tikka/Billbodotter och då vi har hjälpsamma valpköpare så blir det nog pärlor;)
Valparnar idag 14 dagar och bilden är nytagen.
-----------------------------------------------------------------------

..... för att gå vidare på våra kullar för 2011 så började även Pepper löpa tidigare och även här var hon i höglöp 2 dagar inan test för rabiesinjektionerna och vi ick tänka till ordentligt! Vi har en riktigt gammal härlig vän inom golden vilken vi kallade in som bollplank då vi gärna ville ha något med vår egen engelske hanes linjer och för att få struktur så behövs det lite nytt och lite gammal:)
Sagt o gjort - Pepper parades med AB:s Hives *Chivas* en son efter vår engelske Brinsworthy Higgins och AB:s Redwing af Kiwi - han är endast 2 år och massor kvar innan han är klar.
Pepper är precis i början av sin dräktighet och vi kommer lägga upp detta på valpsidan. Här är en bild på Chivas.
Tack Jeppe & Githa och se deras blogg med alla fantastiska bilder
http://goldenchivas.blogspot.com/
  

----------------------------------------------

dessa blir nu då våra 2011 kullar


må gott

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se