Direktlänk till inlägg 16 november 2010

20101116 uppdat. Kurser - valpar -besök...

Av A-Team - 16 november 2010 09:04

  
Solweig o Kenneth skickade inte bara denna ljuvliga bild på Dinnaton(Higgins/Pepperdotter) utan innehållet i mailat var så otroligt fint... vi hoppas vi snart skall kunna ses igen. Helgen 6-7/11 blev fokuserad på sin egen hund och samarbete att tiden blev knapp för vanligt valpköparprat - vid mat och kväll blev alla trötta(vilket är ett gott betyg till både kursledare o duktige kocken Håkan). Jag hade fullt upp med att lära känna min fyrbente vän Sally och trots att jag hamnade i valplådan dag 2 så... mycket som funkar nu - sådant jag trode skulle ta lång tid - fungerar redan? ja så är det. Av de andras mail och telesamtal har jag förstått att det fungerat lika där.  Härligt=)
..................................................
.........
Helgen fylldes av kurser på hemmaplan - och lördagen förgylldes av Lisa B från Västervik ägare till Engla (vår engelske Morris helsyster). Nu hade vi med oss massa stadgeövning från tidigare helg och använde oss även av det. Här kommer "regna dummies" =) Något som kändes och såg gott ut var att alla plockade vilt, finns massor att träna på men till 2011...=)
              
-------------------------------------

Söndagen blev dagen då jag hamnade på stormöte och blev kvar hela dagen vilket gjorde att jag mmissade talanggruppen(nytt namn på dem) Håkan var lyrisk över dem! Så inte en enda bild därifrån tyvärr så han hade fullt upp med att beundra dessa 6 ekipage... vad månde bliva om de är så duktiga redan nu? Skall kolla om någon av dem hade tid att fotografera. Om nu 6 av dem är såhär duktiga så undrar vi hur övriga är...;) Vi hoppas få se dem...
--------------------------------------
Håkan hann även med en grupp till medans jag var iväg - och det är nybörjare men något mixade åldrar. Härligt=)
---------------------------------------
Tikkas valpar de växer o växer och allt ser så skönt ut i barnkammaren - jo nu har de fått en barnkammare då mamma Tikka börjar kräva lite mer plats än en låda att trängas med dem i.
När nu Tikka har denna kull med Billbo så är det sååååå svårt att inte ta en själva;)
---------------------------------------
nepp ut i solen o kylan o återigen njuta av dagen    

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se