Direktlänk till inlägg 8 november 2010

Helginternatet 6-7/11 sol sol sol - Tikka har valpat(album nedan) - vilken helg!

Av A-Team - 8 november 2010 09:06

  

En skön skara förare o apportörer samlades på Härjarö helgen 6-7 och de som hade långt stannade någon dag till! Det var mycket mer än vi trodde, mycket mer av allting - i bara positiv bemärkelse. Att få in så mycket på en helg är väldigt skickligt och det är ju det de är Lise och Christer. Spelar igen roll om man är eller haft erfarenhet från tidigare hund, inte heller om man gått annanstans och tränat eller kursat - undrar lite sådär om inte alla skulle behöva gå en "ChristerLisekurs" och helst en hel helg för att få ihop allt.  Mer text o mycketbilder kommer i album då de inte får plats här - ett stort tack till våra underbara kursledare Christer och Lise (jag har en ny relation till Sally som nu bara skall byggas vidare) och ett jättetack till alla er som var med och tog till er samt bidrog till den trevliga stämningen.
Mycket uppskattat var att ingen tid gick åt till onödigheter utan jobbades, stundom kämpades faktiskt, lära sig förstå och läsa o en otroligt massa bra övningar.
Jooo.. här har också droppat in ett antal mail med anmälan till repris i vår - den kommer=)
Filmer kommer läggas med login o lösen tills alla sagt OK att andra får se. Bilderna kommer ligga i webbalbum.DOM ÄR PG LOVAR=)
kram till er
----------------------------------------------
  
Söndagen den 7/11 bidrog även Tikka med en härlig glädje: 6 härliga jämna goa valpar föddes - pappa är Lise o Christers  Stjärnglimtens Non Stop "Billbo" vilket ju satte lite extra krydda på helgen...
EN RIKTIG GULDHELG
SE ALBUM HÄR

undrar ni över något så maila valpar@live.se  (funkar det inte att kopiera så  skriv av adressen)
----------------------------------------------
Till helgen startar även vår fortsättningskurs(fortsättning på fortsättning) och vi ha redan skickat intresseanmälan samt fått svar - skall någon mer med så maila oss snabbt. Kopiera mailadressen: wintergolds.goldens@gmail.com
---------------------------------------------
Sidan kommer snart fyllas med bilder - men först ut och träna lite i sol-ljuset=))
burken i fickan o pipan i mun o glad hund vid sidan... härligt

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se