Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Grattis Karin & Tiver till 2:a jaktprov=) o Ruffs uppfödare=)

Av A-Team - 26 april 2010 20:52

   Förra året, ja det låter längesedan men det är det inte, man kan nog säga att det kanske är 6-7 månader sedan som Karin & Tiver inom kort-kort tid gick ut och tog SE VCh och under samma provdagar medans "de ändå höll på" så ja varför inte hoppa på ett par jaktprov bara sådär o testa? Åh vad vi log gott härhemma och tänkte på det där godishjärtat som bara fam. Tiver/Cesar i Dals Långed vet om... och vi hoppas såklart på att få höra fortsättningen denna vårsommar:) - ÅTER till bravaden viltspårschampion vs 2 jaktprovsstarter(09) - starterna ledde till en tidig start nu i helgen 24/4-2010 för Karin o Tiver och resultatet blev en himla stark 2:a vilket vi supergläds åt=) Ni är verkligen så urgoa och jätteduktiga och jodå vi ser att Ingmar stått bakom o suportat! Härliga hjärtliga människor! Tiver är son till Higgins/Pepper och lite längre ner i bloggen finns hans helsyster Yodie som skall bli Tjänstehund=) 
--------------------------------------------------------------

Varje dag kommer härliga mail om något och vi läser och spar allt! Tänk vilken blogg vi skulle kunna ha med bilder och kul läsning... senast att höra av sig idag var vår första Golden "Ruffs" uppfödare Margaretha - kan ni tänka vad speciellt det känns att bli ihågkommen på det sättet=) Så Maggan hoppas du ser det här nu och tar emot en stor kram!!!!  
--------------------------------------------------------------
Var rädd om det ni har

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se