Direktlänk till inlägg 12 april 2010

Omplacering - WT-träningen igårkväll - valpar

Av A-Team - 12 april 2010 11:39

Så är han då vår igen en liten stund - Figaro=) Vi hade efter en mycket lugn och skön kväll med träning för WT också en mycket lugn och avkopplande kväll med en god natts sömn ja förutom att Figaro då kom med en o annan sak puffandes för att säga något... han är en Golden som äääälskar att bära och komma och få visa? nej han vill faktiskt lämna=) Så denna morgon tog husse i huset här honom i vanligt jaktkoppel och vandrade ut mot skogen. Väskan med dummies var med. Figaro fick gå lös gaska snabbt och nooo problem - han har full koll och håller sig nära. Istället för att kasta iväg dumies så blev det några lugna droppninga och så fick han bara hämta o komma in med dem och nej där var inga problem(men det visste vi ju innan). Han fungerar bra med de andra vovarna i huset vilket känns kalas och gosig? ja(men det viste vi ju också innan).  Så vad är då rätt hem för denna kille? ja det vet vi när vi träffat den eller dem=)
För dig/er som är inne och kikar på honom här så finns hans föräldrar lite längre ned på sidan: Imze/Pepper
  
------------------------------------------------------------------------------
Åh vad det skall bli kul att åka på WT ihop med våra köpare=) Det är sannerligen ett gäng med humor? och det är så viktigt att alla verkligen tar detta som en träning under vägen! Vi skall ha kul! och utvecklas=) Ses på fler träningar i veckan!
-----------------------------------------------------------------------------
Ja jisses valpar valpar - som tidigare skrivet är vi jättenöjda med kombinationerna vi gjort och ser fram emot både valpningar o valpjobb o träffar med alla nya människor=)
--------------------------------------------------
var rädda om varandra

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se