Alla inlägg under juni 2008

Av A-Team - 11 juni 2008 00:29

Söt som en sommardag och rund & go om magen är hon nu vår Pepper... mycket har hänt i den "lilla magen" eftersom den börjar se ut som den "stora magen". Bra mår hon och har slagit ner på tempot även om hon råkade ut för fotograf-Lena idag. Det blev ett antal timmar i skog och mark för att förska få "rätt bilder" till projektet. Peppers huvud kom bara med av en slump men hon är så mjuk i bilden så den bara måste få komma med;)
Higgins och Tikka fick jobba som bara den eftersom en fotograf aldrig är nöjd med 100 bilder utan det skall vara 1000 bilder för att en och annan kanske kan duga... "Face-It" stämde även ihop med kvällens tema så det blev en passande bloggtitel:)
Åh ja... neräkningen börjar och vi är sååå nyfikna på kommande Pepper/Higgins kullen veckan efter midsommar... tror dessutom att det är första gången en "Minstrel-son"(Higgins) blir pappa här i Sverige vilket känns extra kul.

Av A-Team - 7 juni 2008 12:28

Jättebra jobbat av Anna Avenbok med sin "Saga"(Wintergold's Guldkremla) på Unghundsderbyt 7/6, vi säger GRATTIS till jättefina 82/100 poäng!
och
Härligt jobbat även av Lotta med "Mysan"(Wintergold's Lilla My) som jobbade ihop 50/100 poäng på derbyt! Grattis säger vi.

Jättekul att ni var med och hade kul o visade framtassarna med era vovvar!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Labradorklubben hade Workingtest  31/5 och

vill vi gratta Ingmarie med Lova(efter vår Wintergold's Wilson Deep Red) till 82/100p och en 2:a placering! Vad jättekul!!!
även där var
Anna & Saga med och knaprade åt sig 46p
JÄTTEKUL o GRATTIS samt mest av allt... KALASBRA JOBBAT!:-)

Massa rosor till er...


Av A-Team - 6 juni 2008 13:27

...och det blev tomt! Oj ja... väldigt tomt! I Vi har nu haft 2 kullar redan i år och det har varit VÄLDIGT kul! Kul för att det är spännande att få följa från nyfödd valp och hela utvecklingen på dessa 8 veckor, se hur de utvecklas till egna olika små individer och vi vet ju att det går väldigt snabbt bara till 12 veckorsträffen! Det har också varit roligt att få träfa så många nya människor som också är olika men har en sak gemensamt: de kommer att leva med en Golden - en apportör som kommer under valptiden att vilja bära runt på det mesta:) ja som sagt - en härlig tid och vi har tiden att lägga på våra kullar och hjälpa dem som vill:) Snart har vi ytterligare ett litet nyfött gäng att följa och självklart ser vi med glädje fram emot det.
Just nu har jag har Higgins som verkligen behöver få massor av min tid efter de 2 kullar vi nu haft. Det märktes på platsliggningen vid de två så kallade mjukstartslydnadsprov jag precis gjort... platsliggningen var inte alls rolig för honom och absolut inte befäst.
Första provet låg han till precis då tävlingsledaren sa "Ti...(då kom kan till mig)..den är ute. (vi testade dock på momenten som var med i 1.an då jag själv inte varit ute på ett antal år) Andra provet började två leka bredvid honom och ja... var springer man då om inte till matte. Det visade att han inte riktigt förstått och det är något jag får ta på mig till de kommande 2 proven:) ROLIGT var det ändå... så superhärligt att komma ut på prov igen:-)

Av A-Team - 1 juni 2008 21:06

I varmt(ja det har väl hela landet nu) och HÄRLIGT väder så fick vi då återse dessa glada filurer igen... glada och fantastiskt duktiga både förare och hundar! Vilka fantastiskt fina apportörer de är och det är så härligt att se att alla fungerar så himla fint trots att de faktiskt är i sin första lilla testosteronhöjning(12 -16v). Tikka trodde nog att hon skulle få sätta igång med uppfostran men den idéen avtog snabbt då det inte verkade behövas... urhärligt! Vi mailar ut datum förslag för nästa träff. Dyker det upp något problem för er så MÅSTE ni ringa direkt så vi kan hjälpa till.
Än en gång tack hela härliga gänget för idag och fortsätt träna lite så som ni gjort... det var otroligt fint och se er:)

stolta uppfödare

Här är musikvideon som är anledningen till att skottska Golfkullen kallas "Rockalosskullen", den visas nu på MTV och sången har sålt maximum... Gruppen Donots är enormt populär i Tyskland och det var ett sant nöje att få vara med vid inspelningen:)

Donots - Stop the Clocks (official Video)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards